4/8/09

Ση Βηθλεέμ ο Γιώργος Παπανδρέου για το συνέδριο της Φατάχ.Κεντρικός ομιλητής.

Στη Βηθλεέμ θα βρίσκεται την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να παραστεί στο 6ο συνέδριο της Φατάχ ως επίσημος προσκεκλημένος με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.


Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και θα τον ακολουθήσει στο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου ως κεντρικός ομιλητής από την πλευρά των προσκεκλημένων.

Στο συνέδριο της Φατάχ έχει προσκληθεί επίσης ο Τόνι Μπλερ ως ειδικός απεσταλμένος του «Κουαρτέτου» για τη Μέση Ανατολή (ΟΗΕ, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία)

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν θα στείλει προσωπικό απεσταλμένο, ενώ θα υπάρχει υψηλόβαθμη εκπροσώπηση όλων των κομμάτων που είναι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Newsroom ΔΟΛ

13 σχόλια:

  1. Ο Γιωργάκης τα σιαξε εδώ και πάει να δώσει και τα φώτα του έξω. Αναρωτιέμαι με την κατάντια και την ανυποληψία της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο όπου δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί το δίκιο της, για ποιό λόγο την καλούν. Εκτός και εάν την καλούν ως case study και παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ Περιχαρή και Ευδαίμονα Γεώργιε έχεις βάλει το λιθαράκι σου, τι λιθαράκι δηλαδή, ογκόλιθο, γωνιόλιθο έχεις βάλει και έφτασε η Ελλάδα στην σημερινή κατάντια. Βέβαια το πιθανό είναι να μην καταλάβαινες τι σου γινότανε όταν ήσουν υπουργάρα και απλώς διεκπεραίωνες τις οδηγίες εξ Ουάσιγκτον, αυυτό που θα κάνεις δηλαδή και ως πρωθυπουργάρα (μη ζήσω να το δω) και αυτό που κάνεις και τώρα ως αντιπολιτευσάρα....
    Διαχρονική/διακομματική είναι η αρρώστεια μας και μη μας το παίζεις ότι χθες κατέβηκες από το φεγγάρι και δεν ήξερες τίποτα και εκπλήσσεσαι και θα μας τα φτιάξεις όλα. Τώρα που θα πας εκεί μάθε πώς λέγεται και στα Αραβικά το..."Εκλογές τώρα"!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PRESIDIUM of the SOCIALIST INTERNATIONAL

    PRESIDENT
    George A. Papandreou (Greece)


    VICE-PRESIDENTS
    Ehud Barak (Israel)
    Gordon Brown (Great Britain)
    Radmila Sekerinska (FYR Macedonia)
    κ.λ.π.

    Κατα τα άλλα θεωρώ σημαντικό το γεγονός της παρουσίας του Κου.Γεωργίου Παππανδρέου στο συνέδριο της ΦΑΤΑΧ τονίζοντας βέβαια οτι η Σημερινή ΦΑΤΑΧ καμιά σχέση δεν έχει με αυτή του Ηγέτη των Παλαιστινίων Γιασέρ Αραφάτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει;
    Δεν τον δάγκωσε σκύλος στη Ρόδο;
    χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάει, να πάει.. μήπως γίνει κανένα θαύμα και δεν γυρίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί κανει κει περα? Μυστική διπλωματια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλαιστίνιοι, δεν τον κρατάτε εκεί για σύμβουλο; Θα μάθει και χορό της κοιλιάς να σας χορεύει. Εν ανάγκη να σας δώσουμε και κάτι να τον κρατήσετε. Αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα έξοδα αρκεί να μείνει εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "αυυτό που θα κάνεις δηλαδή και ως πρωθυπουργάρα (μη ζήσω να το δω)..."


    Δυστυχώς φίλε μου θα ζήσεις για να το δεις(όπως όλοι μας άλλωστε).Και αυτό ειναι κάτι το νομοτελειακό, ειτε μας αρέσει, ειτε δεν μας αρέσει.Εκτός εαν προκύψει κάποιο μετεκλογικό πολιτικό "συμπεθεριό" των δυο μεγάλων κομμάτων κατά τα πρότυπα της Γερμανίας.Και τότε ειναι που θα "πέσουν οι μάσκες" της πολιτικής υποκρισίας, προς μεγάλην τέρψιν των μικρών κομμάτων.



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα ωρε παιδες Ελληνων,δεν διερωταται κανεις,πως γινεται και σε μια τοσο σημαντικη ωργανωση του διεθνους σιωνισμου,οπως ειναι η σοσιαλιστικη διεθνης,ειναι προεδρος ο αποκαλουμενος απο πολους συνκαταβατικα, γιωργακης !Αυτος ο ανθρωπος ειναι σημαντικο στελεχος της οργανωσεως και οχι << γιωργακης>> οπως πολλοι νομιζετε ! Ξυπνατε! ψαχτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα γιατί ο Γιωργάκης στην Βηθλεέμ; Ο Λαλιώτης δεν είναι το "θείον βρέφος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Thee sub92, sxetika me to sxolio sou gia ton proedro kai antiproedrous ths diethnous sosialistikhs proteino se olous tous filous na psaksoun poia sxexh exei o Ehud Barak, h Radmilla Sekerinska (bohtheia: Open Society Institution), o Branko Crvenkovski (bohtheia: Raoul Wallenberg Foundation) kai o "dikos" mas Jeffrey Papandreou Chant. Otan breite susxetismous, tote isos na katalaboume poioi koptontai gia thn Makedonia mas kai eidika gia thn panemorfh polh ths Thessalonikhs.
    Sub 92 se paradexomai...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια από τα ίδια...οι γνωστές τακτικές του ΠΑΣΟΚ που παίζει με την εξωτερική πολιτική για τα μικροκομματικά του συμφέροντα!πόσες και πόσες γραίες δεν θα συγκινήθηκαν που τα γκαραγκιοζιλίκια του παρελθόντος τα κάνει και ο "ο Γιώργος μας,το παιδί μας,το παιδί του Αντρέα μας";πόσοι και πόσοι ελληναράδες που πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης από Εβραίους δεν θα έπαθαν το ίδιο;πόσοι και πόσοι ψευτοεπαναστάτες;έτσι σιγά σιγά μαζεύονται τα ψηφαλάκια...Άντε βρε Γιώργη σείρε και στον αδελφό Καντάφι τώρα να συμπληρώσεις το πάζλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μυστικο ολων των εποχων.Η ιδια σχολη εκπαιδευει τους μονομαχους που θα βγουν στην αρενα και θα σκοτωσει ο ενας τον αλλον,ενω ο οχλος στις εξεδρες φανατιζεται περνοντας το μερος του ενος η του αλλου.Ο τελεταρχης τριβει τα χερια του και εισπρατει την αμοιβη του απο τον αυτοκρατορα ενω ετοιμαζει την επομενη παρασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.