15/4/10

Ο Κ. Μητσοτάκης πιστός στην παράδοση να στηρίζει τους συνεργούς της οικογένειας

Η ανηθικότητα είναι βασικό στοιχείο της παρακμής, που οδήγησε τη χώρα στη διεθνή ανυποληψία και την οικονομική χρεωκοπία. Η υπόθεση Siemens αφορά στη δωροδοκία εκατοντάδων βουλευτών. Με άλλα λόγια με τις δωροδοκίες βυθίστηκε στο βούρκο η πολιτική ζωή της χώρας. Κάποιοι πολιτικοί, από τον στενό οικογενειακό κύκλο του κ. Μητσοτάκη, έχουν οικόπεδα από κοινού και σπίτια με μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο. Για να μην αναφερθούμε στα τηλεφωνικά κέντρα, τις τοστιέρες και τα στεγνωτήρια. Ακόμα και τη στιγμή που θυθίζεται η χώρα, έχουν το θράσος να στηρίζουν τους συνεργούς του εγκλήματος. Άξιος ο μισθός όλων τους.

Υβριστική κατά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η δήλωση Καστανίδη για τον Αρειο Πάγο
«Υβριστική» χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, για την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, να μην τεθεί σε προσωρινή αργία ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της Siemens, Νίκος Ζαγοριανός.
«Κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω σε αυτοσεβασμό, όπως και κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω να διεκδικεί τον σεβασμό της κοινωνίας. Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη», σχολίασε ο κ.Καστανίδης, αναφερόμενος στην απόφαση του Αρείου Πάγου να απορρίψει το αίτημά του για προσωρινή αργία του κ.Ζαγοριανού.
Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη Ελλάδα η χυδαία, υβριστική επίθεση του υπουργού της Δικαιοσύνης κ.Χ. Καστανίδη εναντίον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, διότι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έλαβε απόφαση που δεν τον ευρίσκει σύμφωνο. Ο υπουργός της Δικαιοσύνης κατηγορεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Αρεοπαγιτών ότι 'στερούνται αυτοσεβασμού και δεν διεκδικούν το σεβασμό της κοινωνίας'.
Η διάκριση των εξουσιών και ο σεβασμός της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης- της οποίας ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο φυσικός προστάτης- αποτελούν θεμέλια της Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός κ.Γεώργιος Παπανδρέου έχει χρέος να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη. Αλλωστε η Δικαιοσύνη όπως εύστοχα είχε πει ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου- και η φράση του δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι επίκαιρη- 'είναι το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας'».
Απαντώντας στην κριτική του επίτιμου προέδρου της ΝΔ ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε: «Είναι λυπηρό που ανέλαβε την υπεράσπιση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου ο κ.Κ. Μητσοτάκης».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

7 σχόλια:

  1. Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί απο τις 11:30 και μετά μου πάει ανάποδα η μέρα μετά συνειδητοποίησα ότι είδα την φωτογραφία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός καί η γοργόνα η αδελφή τού Μεγαλέξανδρου πηγαίνανε μαζί σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν πήγαιναν μαζί σχολείο πάντως σε περίπτωση παγκοσμίου πολέμου μας έχει αποδείξει ότι στο βαγόνι που βρίσκετε δεν παθαίνει τίποτα ως εκ τούτου συμπεραίνω ότι σε περίπτωση πυρηνικού αυτός και οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λιγες μερες εχω ενα δικαστηριο και ευελπιστουσα στη δικαιη κριση του .Τωρα που ο υπουργος μου δηλωνει οτι αυτοι δεν σεβονται κανεναν και τιποτε πως να τολμησω να παρευρεθω.Γιατι να σεβαστουν το δικιο μου και να αποδωσουν δικαιοσυνη αφου μπορουν να κανουν ανεξελεγκτα οτι θελουν.Τι θα κανετε γι'αυτο κυριε Υπουργε; Σημ. φανταστειτε τι υποφερει ο Ελληνας πολιτης στα γραναζια αυτου του συστηματος ο οποιος ειναι απροστατευτος απο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί απλά δεν κλείνει το στόμα του;
    Ίσως έτσι να κατάφερνε να κερδίσει λίγη από την ανοχή μας μια που πλησιάζει τα 100.

    Απορώ, για ποιόν δουλεύει;
    Η κορούλα του είναι καμένο χαρτί.
    Για το μικρό αδιαφορεί το πανελλήνιο.
    Λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεύει ότι είχε μιλήσει τηλεφωνικά με το μακαρίτη τον Πολωνό πρόεδρο το πρωί της μοιραίας πτήσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΒΑΜΠΙΡΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ,Ε ΤΟΤΕ,ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΝΕ , ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ,- ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.