25/4/10

Πικρό χιούμορ...


3 σχόλια:

  1. Ανδρέας Παπανδρέου
    "Βυθίσατε το Χόρα"
    Γεώργιος Παπανδρέου ή αλλιώς Αγ.Γεώργιος ο Χαρτογράφος
    "Βυθίσατε τη Χώρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σύστημα δεν είναι μόνο πράσινο, είναι και μπλέ.
    Το παρακάτω από http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/04/2010_334460
    Για «εγκλήματα» των κυβερνήσεων της ΝΔ σε βάρος της χώρας κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά.
    Υπενθυμίζουμε στον κ. Σαμαρά, ο οποίος και σήμερα μίλησε σαν να μην υπήρχε υπουργός του κ. Καραμανλή, ότι οι κυβερνήσεις τους δεν έκαναν «σφάλματα», αλλά πραγματικά εγκλήματα εις βάρος της χώρας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτή, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα.

    Όταν το ελληνικό κράτος από το 1830 μέχρι το 2004 είχε δανειστεί 180 δις ευρώ και μέσα σε μια πενταετία δανείζεται άλλα 120 δισ., αυτό είναι έγκλημα εις βάρος όλων των Ελλήνων και των μελλοντικών γενεών είπε ο κ. Πεταλωτής και σημείωσε: Τα στοιχεία της Eurostat είναι αμείλικτα και αποδεικνύουν το μέγεθος του εγκλήματος που συντελέσαν. Εγκλήματα που οδήγησαν την ελληνική οικονομία στην παρούσα κατάσταση. «Αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αποφύγει ο κ. Σαμαράς που παριστάνει τον έκπληκτο» κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουγα προηγουμένως την υπουργό παιδείας μέσα στο γενικό χαμό να προσπαθεί να πει το ποίημα της για το "Νέο Σχολείο" (οπως λέμε Νέα Τάξη, Νέα Εποχή, Νιού Σπηκ...).
    Η Αννα η Μπίλντεμπεργκ και οι άλλες Ζαν ντ' Αρκ της ΑΠΌΔΟΜΗΣΗΣ, Ρεπούση, Δραγώνα και το ...καλό συναπάντημα στόχο τους έχουν αποδεδειγμένα πια (απ' την κατάσταση της Παιδείας) τον αφελληνισμό μέσω της διάλυσης κάθε εκπαιδευτικής οργάνωσης. Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι το κοινό γνώρισμα στη δράση των μελών του υπουργικού συμβούλιου κατά το επιφανές παράδειγμα του γιωργάκη. Γι αυτό έχουν κατακτήσει το ακαταλόγιστο στη συνείδηση της πλειοψηφίας νομίζω των πολιτών. Τι για βάση του 10, τι για αγγλικά από την 1η δημοτικού, τι για τουρκοποίηση των Πομάκων, τι για "Νέο Σχολείο", δε πάει να λέει ότι της κατέβει ? Το ένα και τ' αυτό είναι με τις "Οδύσειες", με τα "λεφτά υπάρχουν" και τις "Ιθάκες" του γιωργάκη "για την πατρίδα" πάντα... ))
    Οπότε τι πειράζει να φαγωθούν με τους γυφτοπασόκους και τους άλλους της επιδοτούμενης αριστεράς που ετοιμάζονται να πάρουν τους δρόμους για τα "δίκια", τους συνδικαλήτες και τους πρυτάνεις τα προϊόντα του ασύλου (Ανιατων από καιρό...))
    Μόλις φαγωθούν αυτοί μεταξύ τους και βγουν στο φως της αλήθειας οι αντιθέσεις και η αναξιότητα των κομματοδίαιτων τρωκτικών, αναμένεται το δεύτερο κύμα της οργής που δικαιολογημένα συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον...
    http://neotera.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.