20/4/10

Αναστάτωση στους πιλότους για τη φορολόγηση του πτητικού επιδόματος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας
ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ στις τάξεις των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, των βατραχανθρώπων και των αλεξιπτωτιστών, μετά την κατάργηση- με τον νέο νόμο- της αυτοτελούς φορολόγησης του επιδόματος επικινδυνότητας που λαμβάνουν.

Η ενσωμάτωση του επιδόματος αυτού στο εισόδημα και η ενιαία φορολόγησή του επιβαρύνει τους πιλότους, που είναι οι περισσότεροι από τους δικαιούχους, με πρόσθετο φόρο από περίπου 500 έως και πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα μαζί με τις άλλες περικοπές.

Μέχρι τώρα το πτητικό επίδομα- που για τον μέσο πιλότο μαχητικού είναι 7.000-9.000 ευρώ το εξάμηνο- φορολογούνταν ξεχωριστά με 5%. Αρχικά υπήρχε η διαβεβαίωση ότι η φορολόγηση θα παραμείνει και προς αυτή την κατεύθυνση προσπάθησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας. Τελικά με τον νέο νόμο, αποφεύχθηκε μεν η περικοπή του επιδόματος αυτού, όχι όμως η αυτοτελής φορολόγησή του.

Οι κ.κ. Ε. Βενιζέλος και Π. Μπεγλίτης που εισπράττουν την ενόχληση των δικαιούχων αξιωματικών, επιχειρούν αφενός να εκτονώσουν την κατάσταση και αφετέρου να βρουν τρόπους αποκατάστασης της αδικίας.

«Ολα τα σκεφτόμαστε», δήλωσε χθες στα «ΝΕΑ» ανώτατη πηγή του υπουργείου Αμυνας, που ωστόσο δεν παραβλέπει, όπως είπε, τον νόμο που ψηφίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει εισηγήσεις στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου να υπάρξει «διόρθωση» στο νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο. Αυτό ενδεχομένως θα γίνει με αύξηση του επιδόματος ίδιου ύψους με τον πρόσθετο φόρο ώστε τελικά «να έχουν στα χέρια τους τα ίδια χρήματα». Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Β. Κλόκοζα που κατ΄ εντολήν της πολιτικής ηγεσίας επισκέφθηκε την Παρασκευή τη Λάρισα και μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματικών της αεροπορικής βάσης. «Μείνετε προσηλωμένοι στην αποστολή σας και η πολιτική ηγεσία είναι αρωγός σας, κάνει ό,τι πρέπει», φέρεται να τους είπε.
ΝΕΑ

22 σχόλια:

  1. Εφόσον δεν έχουν επιλογή όπως λένε θα φορολογήσουν και την αναπνοή μας.
    Ας δώσουν τα ΟΥΚ μια στολή βατραχανθρώπου στον Ευάγγελο και ας δώσουν μια στολή πιλότου στον Πάγκαλό μαζί με τις ευχές τους να σώσουν το κανό τώρα που βουλιάζει.

    Οποιος άκουσε χτες στον ΣΚΑΙ τον Βγενόπουλο θα πρέπει να κατάλαβε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ;ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ.ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ,Ο κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ:"ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ..ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΛΑΤΗ-ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να γίνει ευρέως κατανοητό πως το καθεστώς που χτίζουν στα συντρίμια της ελλάδας δεν είναι για ελεύθερους ανθρώπους. Πάνε να ιδιωτικοποιήσουν τις εφορίες. Οπότε ενδέχεται να μην αποτελεί πλέον "πατριωτικό καθήκον" η στήριξη των μέτρων άγριας λιτότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συμπτωση!! Αυτα ειναι τα σωματα στην πρωτη γραμμη υπερασπισης της χωρας. Μηπως στοχος ειναι να τους καταρρακωσουν και το ηθικο? Λεω μηπως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ'εγώ νόμιζα οτι οι ένδοξοι και δοξασμένοι πιλότοι της Π.Α. ασκούν το επάλγγελμα που έχουν επιλέξει για την αγάπη προς την Πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NEO DIASTHMIKO FOREA DORIFORON ANAPTISEI H N.KOREA KAI TOURKIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Arxise i kataskevi ton 6 tourkikon type 214 ypobrixion, emeis me ta dika mas ti kanoume?
    mizes kai pali mizes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Συμφωνώ οτι οι θυσίες που αποφασίσαμε-μέσω της κυβέρνησης-να κάνουμε πρέπει να τηρούνται από όλους και να εφαρμόζονται σε όλους μας, χωρίς εξαιρέσεις. Αλλά... Υπάρχουν κάποια μεγάλα "αλλά", ιδιαίτερα για τους χειριστές της Π.Α. Πιστεύω οτι θα συμφωνήσετε με την άποψή μου οτι πρόκειται για τους πλέον σκληρά εργαζόμενους δημόσιους υπαλλήλους, χωρίς να θέλω να μειώσω ή να θίξω κανένα. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το διάλεξαν, θα μου πείτε. Ναι, είναι αλήθεια. Όπως εξάλλου και όλοι εμείς οι υπόλοιποι διαλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή απλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που κατάφεραν εκείνοι. Επιλογή τους, επιλογή μας. Είναι θέμα προσωπικότητας, ικανοτήτων και προσήλωσης σε στόχους. Ξεκάθαρα πράγματα. Η αλήθεια είναι οτι οι χειριστές της Π.Α. έχουν συνηθίσει σε "αιφνιδιασμούς" κάθε είδους. Είμαι βέβαιος οτι θα καταφέρουν να μείνουν προσηλωμένοι και ήρεμοι ΚΑΙ αυτή τη φορά. Ναι, εκτελούν αποστολή για όλους εμάς, για την Πατρίδα. Αλλά η δουλειά-προσφορά τους πρέπει να αμοίβεται. Μην συγχέουμε απλά πράγματα. Το έχω αναρτήσει ξανά: Αν το Υπουργείο θέλει να κάνει περικοπές, ας τις κάνει από άλλους κωδικούς. Ας καταργήσει στρατόπεδα-"φαντάσματα", ας αποσύρει παλαιωμένο υλικό και επιτέλους: ας εξορθολογήσει το καθεστώς προμηθειών των Ε.Δ. Προσέξτε: δεν αναφέρομαι μόνο στις προμήθειες των οπλικών συστημάτων. Εκεί οι "αμαρτίες" είναι τόσες πολλές που δεν... εξομολογούνται. Αναφέρομαι στις απλές προμήθειες αναλώσιμου υλικού. Από...ξυραφάκια και χαρτί τουαλέτας μέχρι....τα πάντα. Εκεί θα βρείτε πολλές περισσότερες "αμαρτίες"

    Κωνσταντίνος Ν. (Πάτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 6:49μμ φυσικά και αυτήν την δουλειά την κάνουμε από αγάπη για την Πατρίδα. Αν δεν υπήρχε αυτή η αγάπη δεν θα άντεχε κανείς τους ρυθμούς και τις καταπονήσεις αυτής της δουλειάς.

    Το "πρόβλημα" στην όλη υπόθεση (το οποίο προφανώς σου διαφεύγει) είναι ότι δεν είμαστε όλοι ανύπαντροι μποέμ καουμπόηδες των ουρανών. Έχουμε οικογένειες με παιδιά, που πρέπει να σπουδάσουν, να φάνε και να μείνουν σε ένα σπίτι που αγοράστηκε με δάνειο.
    Και όλα τα παραπάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να τα πληρώσει η αγάπη για την Πατρίδα.

    Η αγάπη για την Πατρίδα είναι αυτή που συντηρεί την πρόθεσή μας να πετάμε, μέσα σε ένα κράτος μπουρδέλο, με πολίτες κοιμισμένους, διαβρωμένους, πολιτικά οκνούς που παρ'όλη την "αγανάχτισή" τους για την κατάντια μας στις εκλογές πάλι θα δώσουν την εξουσία σε κάποιο κομματικό καρκίνωμα που έχει στις τάξεις του ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Αφήστε μας στην κοσμάρα μας να πετάμε γι αυτά που πιστεύουμε. Μην ανησυχείτε καθόλου, τα αεροπλάνα θα συνεχίσουν να πετούν όπως πρέπει, έστω και χωρίς να μας πληρώνουν.

    Κάντε μας όμως την χάρη να πάψετε να ασχολήστε μαζί μας. Συζητήσεις του στυλ "ήδη παίρνουν αρκετά" ή "μα δεν έχουν ιδανικά αυτοί" μόνο αηδία μας προκαλούν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ είμαι στρατιωτικός και ΔΕΝ έχω απολύτως κανέναν λόγο ή προσωπικό συμφέρον να υποστηρίξω τα όσα αναφέρω εν συνεχεία.

    Τα 7 και τα 9 χιλιάτικα πτητικό επίδομα, τα βρίσκω πολύ λίγα, για έναν επίλεκτο, με όλη την σημασία της λέξης "επίλεκτο", αξιωματικό, ο οποίος χειρίζεται ένα αεροπλάνο ή ένα ελικόπετρο, δηλαδή μια πανάκριβη πτητική μηχανή, παίζοντας στην κυριολεξία την ζωή του, εξασφαλίζοντας σε μένα και σε όλους τους άλλους συμπετριώτες μου την τιμή, την αξιοπρέπεια, που μου την στερούν καθημερινά οι πολιτικοί ταγοί της Πατρίδας μου, και την ελευθερία.

    Με μεγάλη εκτίμηση και πολύ σεβασμό στους εκλεκτούς αεροπόρους μας.

    Ευμένης ο Καρδιανός
    Έλλην Μακεδών

    Υ.Γ. Θα επιθυμούσα όμως να ληφθή πρόνοια και για το προσωπικό εδάφους, που συντηρεί και επισκευάζει αυτά τα πολύπλοκα όπλα, επιτρέποντας έτσι στους εκλεκτούς μας αεροπόρους να επιτελούν το σπουδαίο τους πατριωτικό Έργο.
    Ας μην λησμονούμε ότι αυτό το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό εδάφους του Ισραήλ, επέτρεπε στην Ισραηλινή αεροπορία να πραγματοποιεί περισσότερες επιχειρησιακές εξόδους απ' ότι η η αεροπορία των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ , ΠΑΛΗΟΑΔΕΡΦΕΣ , ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ , ΦΑΥΛΟΙ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΟΣΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    Αρηs

    ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ - ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ - ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ , ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ.
    ΕΤΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε, 20 Απρ.2010,9:28μμ:
    Αυτό που κάνεις σήμερα εσύ, που τόκανα κι εγώ πριν από χρόνια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ όπως το νομίζουν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ και όποιος δεν το πιστεύει ας μετρήσει τους νκρούς μας,ας μετρήσει τα παλλικάρια, τους φίλους,τους συναδέλφους που χάσαμε μόνο τα τελευταία 15 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάντε μας όμως την χάρη να πάψετε να ασχολήστε μαζί μας. Συζητήσεις του στυλ "ήδη παίρνουν αρκετά" ή "μα δεν έχουν ιδανικά αυτοί" μόνο αηδία μας προκαλούν.......

    20 Απριλίου 2010 9:28 μ.μ.

    Καλημέρα σε όλους ,
    Ν'αγιάσει το στόμα σου ανώνυμε και ας είμαι και γυναίκα και ας μην είμαι στρατιωτικός και ας είναι ο γιος μου ακόμα μικρός για να πάει στο στρατό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος έχει φτερά κινδυνεύει να κατασπαραχτεί από εκείνους που δεν έχουν πάρα μόνο νύχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαζὶ μὲ τὰ ξερὰ καίγονται καὶ τὰ χλωρά.
    Καλῶς, σταματᾶ τὸ κόλπο μὲ τὴν αὐτοτελῆ φορολόγηση, ἐπλίζω γιὰ πάντα. Σοῦ δίνω μὲν ἀλλὰ γιὰ νὰ μὴν φαίνονται πολλὰ καὶ προκαλεῖς, θὰ στὰ φορολογήσω αὐτοτελῶς.
    Ἡ αὐτοτελὴς φορολόγηση πρέπει νὰ ἔχη ἄλλου εἴδους κριτήρια καὶ ὄχι τὴν βολή μας.
    Σὲ ὅλους μειώνονται οἱ μισθοί, ἐὰν ἀρχίσουν οἱ ἐξαιρέσεις καήκαμε.
    Ὅταν εἴχαμε τὶς δραχμὲς ἔκανε τὸ κράτος ὑποτίμηση στὸ νόμισμα καὶ δὲν μίλαγε κανείς. Τώρα τὸ ἴδιο κάνει, μόνο ποὺ λένε μείωση μισθῶν, ἀφοῦ νόμισμά μας εἶναι τὸ εὐρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν αρχίσουν οι εξαιρέσεις καήκαμε...

    ...άλλου είδους κριτήρια και όχι την βολή μας....

    Αφιερωμένο λοιπόν στους "ευαίσθητους" πολίτες που αναζητούν την "κοινωνική ισότητα" προσπαθώντας να συγκρίνουν τα ανόμοια..
    http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/04/blog-post_910.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ἀνώνυμε 21 Απριλίου 2010 1:31 μ.μ.,

    Μὴν ἀπομονώνης, τὰ λεγόμενά μου. Νὰ κρίνης τὴν οὐσία καὶ ὄχι μέρος των. Ἴσως νὰ ἐκφράσθηκα μὲ λάθος τρόπο γιὰ κάποιους.

    Δὲν εἶναι τὸ πᾶν τὰ χρήματα στὴν ζωή, ἔχουμε ὅλοι μάθει στὴν μιζέρια καὶ στὴν κλάψα.
    Κανένα ὅραμα, τίποτε πνευματικὸ νὰ μὴν ὑπάρξη στὴν δημόσια καὶ ἰδιωτικὴ ζωή μας. Δυστυχῶς ὅλα δὲν μετροῦνται μὲ τὰ χρήματα.
    Τέλος ἡ πατρίδα βασίζεται σὲ ὅλον της τὸν στρατὸ καὶ ὄχι σὲ μέρος της, γι' αὐτὸ τιμᾶται καὶ ὁ Ἄγνωστος Στρατιώτης.
    Ἀπὸ τὸ 1821 καὶ μετὰ ξέρεις πόσοι σκοτώθηκαν ἐν γνώσει τους καὶ μὲ τιμή, παραβλέποντας τὸ γεγονός, ὅτι οἱ γόνοι πλουσίων οἰκογενειῶν πολεμοῦσαν στὰ μετόπισθεν;
    Ἔὰν δὲν τὸ ἔκαναν αὐτὸ αὐτοὶ οἱ ἥρωες, ἐμεῖς τί θὰ ἥμασταν τώρα;

    Παντοῦ καὶ πάντα κάποιοι παρασιτοῦν, τὸ νὰ γυρεύω τὸ ἀπόλυτο δίκαιο εἶναι οὐτοπικό. Γι' αὐτὸ εἶπα ἥρωες αὐτοὺς ποὺ ἔδωσαν τὴν ζωή τους γιὰ τὴν Ἑλλάδα, διότι τὰ ἔβλεπαν αὐτὰ καὶ ὅμως προχώρησαν καὶ ἔδωσαν τὴν ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όντως εκφράσθηκες με λάθος τρόπο. Κι αυτό παρ όλο που σίγουρα διάβασες το άρθρο του συναδέλφου που αναφέρει ότι οι πτήσεις γίνονταν και θα γίνουν όχι μόνο με μείωση πτητικού, αλλά και με διακοπή μισθού ακόμα.
    Ποτέ δεν κλάψαμε επειδή μείωσαν τα χρήματα. Κλάψαμε μόνο όταν χάσαμε συνάδελφο. Αυτά που διαβάζεις δεν είναι κλάψα. Οργή είναι. Μεγάλη οργή. Επειδή ζήτουλες δεν είμασταν ποτέ, αλλά ούτε και μαλάκες. Και αυτό γίνεται τώρα. ΜΑς περνούν για μαλάκες. Όχι τόσο επειδή θέλουν να βάλουμε από την τσέπη μας για να πληρώσουμε αυτά που εκείνοι έφαγαν, αλλά γιατί μέσω της φορολογίας μας ανεβάζουν στην κλίμακα των υψηλα (και καλά ) αμοιβώμενων.

    Όσον αφορά τους ήρωες, ας μην τους πιάνουμε στο στόμα μας... αρκεί μόνο να σου πω ότι έχω κηδέψει ήδη 4 συναδέλφους στην διαδρομή μου στην Π.Α., όλοι τους πάνω σε διατεταγμένες αποστολές. "Τοις κείνων ρήμασι πειθώμενοι".
    Α και δύο από αυτούς ήταν γόνοι πλουσίων οικογενειών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παιδια εγω ειμαι πιλοτος σε μαχητικά με πανω απο 2000 ωρες .οπως και πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ αγόρασα ενα σπιτι με δανειο φυσικα εκανα 3 παιδιά γιατι το ηθελα αλλα και να στηρίξω την υπογεννητικότητα της χωρας μου ...επερνα αυτα τα χρηματα και εφευγαν στο δανειο.τωρα με την μειωση 500 ε/μηνα δεν εχω να πληρωσω νιωθω απογοητευμένος και σκεφτομε να κανω 2 δουλειά ..αυτο δεν θα ειναι εισ βαρος της πτητικης μου ικανοτητασ δεν ειναι εις βαροσ της ασφαλειας...σε ολες της καντινες ακουω μονο για τα λεφτα που μας εκοψαν.ανθρωποι ειμαστε και εχουμε υποχρεώσεις. μας καταντισαν να μην εχουμε καθολου ηθικό αλλα και καμια ποιοτητα ζως.σας ευχαριστουμε κυριοι μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ......."
    ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ/ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΩΣ 8, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΛΠ - ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 17.000 ΕΥΡΩ)ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.