20/4/10

Επίθεση εις βάρος του Τούρκου Υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων


Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Tanerldız δέχθηκε επίθεση απο Τουρκο υπερεθνικιστή ονόματι Şahin Şimşek στην Καισάρεια (Kayseri) κατά την διάρκεια της κηδείας ενός Τούρκου Αξιωματικού ο οποίος σκοτώθηκε σε σύγκρουση με μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στην ανατολική Τουρκία στην επαρχία Σιρνάκ Ο Τούρκος Υπουργός υπέστη κάταγμα στην μύτη και μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καισάρειας (Kayseri)

"Αυτή είναι η γροθιά του τουρκικού έθνους φέρεται να φώναξε ο Şahin Şimşek ο οποίος είναι πυγμάχος και καθηγητής φυσικής αγωγής, διαμαρτυρόμενος για το λεγόμενο "Δημοκρατικό Ανοιγμα" την πρωτοβουλία της Τουρκικής Κυβέρνησης για το Κουρδικό ζήτημα.
Οι εθνικιστικοί κύκλοι έχουν εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους στην πρωτοβουλία, του ΑΚΡ (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζοντάς την ως ένα έργο με σκοπό να διαιρέσει τη χώρα.
www.todayszaman.com,news.am

2 σχόλια:

  1. Πολλὰ θὰ μάθουμε ὅταν δικασθῆ αὐτὸς ὁ τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Καισάρειας λειτουργούσε; Όχι τίποτ' άλλο αλλά για στέλνουμε εκεί τους ασθενείς από Βέροια και Κεφαλλονιά να αποσυμφορείται η.... Αθήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.