4/4/10

Νέκρος στο αγρόκτημά του βρέθηκε ο ηγέτης της άκρας δεξιάς στη Ν.Αφρική

Ο 69χρονος σε φωτογραφία του 2005

Μνήμες Απαρτχάιντ
Ο ηγέτης της άκρας δεξιάς στη Ν.Αφρική, ο 69χρονος Γιουτζίν Τέρμπλανς, βρέθηκε νεκρός στο αγρόκτημά του έξω από το Κέιπ Τάουν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.
Ο 69χρονος υπήρξε ένας από τους πλέον σθεναρούς υπέρμαχους του καθεστώτος των φυλετικών διακρίσεων τα πρώτα έτη της δεκαετίας του 1990.
Ίδρυσε το «Κίνημα Αφρικανικής Αντίστασης», υπηρέτησε στην αστυνομία τα χρόνια του Απαρτχάιντ, ενώ αργότερα εκμεταλλεύθηκε αγροτικές εκτάσεις.
Θεωρούσε και μετά το 1994, οπότε κατέρρευσε το καθεστώς των φυλετικών διακρίσεων, ότι «οι λευκοί είναι ανώτεροι των μαύρων».
Το 2001 φυλακίστηκε για την απόπειρα δολοφονίας ενός μαύρου ιδιωτικού αστυνομικού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος το 2005, λόγω «καλής διαγωγής».
Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Τζ.Ζούμα καταδίκασε το συμβάν, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής.
Κάλεσε επίσης τους συμπολίτες του να επιδείξουν ηρεμία.

Newsroom ΔΟΛ

34 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΗ Ν.ΑΦΡΙΚΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικα δεν ειναι το μοναδικο θυμα δολοφονιας ,εκατονταδες Λευκοι αγροτες εχουν δολοφονηθει απο τους φθονερους καφρους των παραγκουπολεων μεσα στα αγροκτηματα τους ,15 και χρονια απο την καταργηση του απαρτχαιντ και οι καφροι παραμενουν καφροι ,δεν υποστηριζω την αποικιοκρατια αλλα αποτελει γεγονος οτι απο οπου εφυγαν οι Ευρωπαιοι αποικοι επικρατησε χαος σε αυτες τις χωρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλησιάζει και το Μουντιάλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκoτωσανε τον TerreBlance τα καθάρματα...Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, το υπό διάλυση κράτος αυτών των ανθρωποειδών που μέσα σε 26 χρόνια νέγρικης διοίκησης μετατράπηκε σε ένα απέραντο φρενοκομείο θα καταρρεύσει λείαν συντόμως. Σε πείσμα όλων των ηλίθιων δημοσιοκαθαρμάτων και "προοδευτικών" αριστερών που επί δεκαετίες πάλευαν για να φέρουν τους κανίβαλλους του ANC στην εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου''

    ws gnwston se tetoiou eidous eglhmata epididontai oi ana ton kosmon ypan8rwpoi apo arapades mexri alvanous. Sorry gia ta greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι έχουν ζήσει στις μαύρες ηπείρους γνωρίζουν καλά την ανικανότητα τους.
    Οι μαύροι είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν από συγκροτημένες κοινωνίες κι από δημοκρατίες και τα τοιαύτα. Ζουν στον δικό τους κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας. Ζωντανό παράδειγμα όσες Αφρικανικές χώρες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Τα έχουν κάνει μπάχαλο, σκοτώνονται μεταξύ τους στην κυριολεξία σαν τα ζώα και απολαμβάνουν την απόλυτη φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΙΟ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ. ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β!Π.Π.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ...ΤΑΜΕΙΟΥ.
    ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ.
    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άργησε πολύ η Θεία Δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατι παρομοιο δεν συμβαινει και στην Ελλαδα; Αλλα και στο συνολο σχεδον του δυτικου κοσμου; Παντου εχουν επικρατησει δυναμεις ανατροπης καθε ταξης πραγματων..Το συνδρομο του παγκοσμιου πολεμου αλλα και των δικτατοριων, εχουν αποδεσμευσει τεραστιες πολιτικες δυναμεις στην δυση για την ακυρωση και την καταστροφης της....Δειτε τους μωαμεθανους, τους μαυρους, τους γυφτους, τους ασιατες κλπ κλπ που καταφθανουν καθημερινα σε καθε δυτικη χωρα, οχι μονο χωρις εμποδια αλλα κυριολεκτικα προστατευομενοι...Οσοι αντιλαμβανονται τι συμβαινει απλα φοβουνται για τα επερχομενα...Ο δυτικος πολιτισμος βυθιζεται στην κοινωνικη λασπη του "προοδευτισμου". Ο κοσμος στα χερια των εξαθλιωμενων μαζων!!Τι καλο μπορει να περιμενει κανενας απο αυτο...Οι κοινωνικες ταξεις που δημιουργησαν τεχνολογια και πολιτισμο πνιγονται απο τις ορδες των ανθρωποειδων, που με πολιτικη ασπιδα (που τους εδωσε ο δυτικος "προοδευτισμος") τα ανθρωπινα δικαιωματα, και κινητηρια δυναμη τα ενστικτα τους, επελαυνουν στον ανθρωπινο πολιτισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα να πω σ' αυτούς που εύκολα βγάζουν συμπεράσματα και "κρίνουν" του μαύρους, ότι θα έπρεπε να ήταν οι ίδιοι μαύροι τον καιρό του apartheid στην Ν.Α. Ένωση και τότε θα έβλεπα πώς θα ένοιωθαν. Διότι, από τις αρλούμπες που γράφουν, φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει να μην θεωρείσαι άνθρωπος, να αμείβεσαι με το 25% της αμοιβής του λευκού για την ίδια εργασία, να ζεις σε γκέτο, να πρέπει να κατέβεις από το πεζοδρόμιο για να περάσει ο λευκός, η δε δολοφονία σου να θεωρείται πλημμέλημα στην πόλη, καθόλου δε αδίκημα σε φάρμα. Αφήνω κατά μέρος το να μην μπορείς να μπεις στο ίδιο σχολείο, εστιατόριο, λεωφορείο, εκκλησία κλπ με τον λευκό.

    Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ανάληψη της εξουσίας από τους μαύρους, μετέτρεψε την άλλοτε ευημερούσα λόγω ορυκτού πλούτου Ν.Α.Ε. σε ένα φτωχό αφρικανικό κράτος, αφού ο πολύς Μαντέλα και η παρέα του κατάκλεψαν το σύμπαν και διέλυσαν ό,τι είχαν δημιουργήσει με μόχθους και αίμα οι λευκοί (Boers). Διότι με μόχθους και πολέμους εναντίον των Βρετανών έστησαν το κράτος τους και αυτοί το έφθασαν εκεί που είχε φθάσει, βασιζόμενοι βέβαια και στην εκμετάλλευση των ντόπιων.
    Ουδεμία αμφιβολία περί αυτού. Τα γεγονότα είναι γεγονότα.

    Όμως, γεγονός είναι και ότι οι μαύροι ζούσαν το άθλιο καθεστώς του apartheid και δεν με παραξενεύει που ξέκαναν έναν απ' αυτούς που ονειρευόταν την επαναφορά του. Ο συγκεκριμένος ήταν ούτως ει άλλως μεγάλο κάθαρμα.

    Αυτά τα λίγα για να ξέρομε τι λέμε.

    Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν πολλές πηγές στις οποίες μπορεί κανείς να ανατρέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Γιωργός Πάτρα

    Άρες μάρες κουκουνάρες. Κοίτα να αρχίσεις να διαβάζεις και κάτι παραπάνω από ριζοσπάστη διότι επιβεβαιώνεις το παλίο ρητό, "το πολύ το κάππα κάππα κάνει το παιδί...."


    Η Νότια Αφρική επί Απαρτχαιντ ήταν μια υπερσυγχρονη χώρα, ασφαλέστατη για όλους τους κατοίκους της ανεξαρτήτος χρώματος.
    Αλλά οι δυνάμεις της παρακμής (αριστεροί, liberals και οργανωμένος εβραισμός) αποφάσισαν να την καταστρέψουν.
    Ο τρόπος έυκολος και δοκιμασμένος, πείστε τους μαύρους ότι βρίσκονται χαμηλά κοινωνικά όχι επειδή είναι διανοητικά και πολιτισμικά κατώτεροι αλλά επειδή τους καταπιέζουν. Είναι κλασσική εβραική τακτική το να ξεσηκώνουν τους ηλίθιους και να τους γεμίζουν τα μυαλά με αρλούμπες, έτσι κάνανε οι εβραιομπολσεβίκοι στη Ρωσία έτσι κάνανε και με το ANC στη Νότια Αφρική. Βέβαια στη δεύτερη περίπτωση χρειαζόντουσαν και μερικούς νέγρους για βιτρίνα οπότε μπήκε μπροστά ο Mandela. Έτσι οι αριστεροί δημοσιοκάφροι μας ζάλιζαν για χρόνια με τον φυλακισμένο Mandela αλλά ποτέ δε μας είπαν για τον Joe Slovo ηγέτη του ένοπλου τμήματος του ANC, ποτέ δε μας είπαν για τη κινητήρια δύναμη πίσω από το ANC που άκουγε στα ονόματα Bob Hepple, Dennis Goldberg,L. Bernstein κλπ

    Τα αίσχη του ANC ( μαζικές εκτελέσεις με μαχαίρια και ματσέτες, βασανιστήρια μέχρι θανάτου σε πολιτικούς αντιπάλους, "φλεγόμενα κολλάρα" από ρόδες ποτισμένες με βενζίνη τοποθετημένες στο λαιμό κλπ κλπ)ασφαλώς για χρόνια θάβονταν από τα κανάλια, το μόνο που μάθαιναν οι δυτικοί ήταν για το πόσο κακοί είναι οι λευκοί και το AWB.
    Και ασφαλώς το 1994 το Απαρτχαιντ κατέρρευσε. Που είναι σημερα η Αφρική 26 χρόνια μετά; Οι λευκοί αφήσανε μια θαυμάσια χώρα στους μαύρους για να τη διαχειριστούν.
    Σήμερα η Νότιος Αφρική έχει 42000 βιασμούς το χρόνο. Oι μαύροι ανεξέλεγκτοι πλέον ακούνε τους σαμάνους τουςπου τους λένε ότι για να γλιτώσουν από το AIDS θα πρέπει να κάνουν σεξ με άτομο που δεν έχει AIDS και θα περάσει το AIDS στο θύμα. Έτσι βιάζουν ότι βρουν μπροστά τους και ειδικότερα μικρά παιδιά. Το ANC δεν αποδέχεται πως το HIV προκαλεί το AIDS οπότε για θεραπεία δίνουν στους φορείς κρεμμύδια και ματζούνια. Η Νότια Αφρική είναι πλέον υπό πλήρη κατάρρευση διότι οπουδήποτε οι μαύροι "απελευθερώθηκαν" επέστρεψαν στο νόμο της ζούγκλας. Τα παραδείγματα της Ροδεσίας/ Ζιμπάμπουε, της Ανγκόλας και της Νότιας Αφρικής είναι χαρακτηριστικά για να καταδείξουν ακόμα και σε εγκεφαλικά νεκρούς κομμουνιστές ότι οι μαύροι είναι αδύνατον να ζήσουν σε δυτικές κοινωνίες και οργανωμένα κράτη. Ακόμα κι αν έχουν κληρονομήσει τέτοια αργά ή γρήγορα τα καταστρέφουν.

    Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι οι μαύροι. Αυτοί πάντα έτσι ήταν, το πρόβλημα είναι οι αριστεροί και oι liberals που υπό τη καθοδήγηση του διεθνούς εβραισμού πείθουν τους μαύρους και κάθε λογής ηλίθιο ότι η κοινωνική τους θέση είναι αποτέλεσμα του ρατσισμού των λευκών.

    Όσο για τους "γενναίους" μαύρους που έχουν τους "νεοναζί" για σουβλάκια που λες. Χεχ...περιμένανε να πάει 69 χρονών ο TerreBlanche να ζει σε ένα σπίτι χωρίς ασφάλεια και να πέσει για ύπνο για να του επιτεθούν με ματσέτες...Τρομερό θάρρος οι κανίβαλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος 05 Απριλίου 2010 7:51 π.μ.
    .

    Αυτές τις αρλούμπες ότι η δολοφονία μαύρου στη Ν.Α. επί απαρτχαιντ θεωρούταν πλημμέλλημα 'η καθόλου αδίκημα που τις διάβασες; Στο αφιέρωμα της "ελευθερο"τυπίας για τη Νότιο Αφρική ή σε κανένα σεμινάριο πολυπολιτισμού της Α.Σαχλεχ;

    Κοίτα να δεις...και η ηλιθιότητα έχει όρια. Εσείς οι αριστεροί μπορείτε να αλληλοαυνανίζεσθε διανοητικά μεταξύ σας, αλλά μη μας παίρνουν και εμάς τα σκάγια...δε σας φταίμε σε τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Γιώργο από Πάτρα

    >ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ<

    Πόσους είχε σκοτώσει, Γιώργο; Αριθμό και πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά
    νομίζω ότι αναζητούμε λόγο και αιτία να διαφωνήσουμε και να διχασούμε.
    Ο άνθρωπος αυτός δολοφονήθηκε για λόγους προσωπικούς και όχι για ιδεολογικούς-πολιτικούς.
    Η δολοφονία του είναι είδηση λόγω του παρελθόντος του και λόγω της προιστορίας του απαρτχάιντ.
    Το ότι οι γηγενείς από τότε που απέκτησαν ισότιμα δικαιώματα με τους λευκούς έχουν "διασαλεύσει" την τάξη των λευκών, αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να παραμείνει το απαρτχάιντ, που ήταν η ντροπή της σύγχρονης ανθρωπότητας.
    Μακάρι γηγενείς και λευκοί, που, σημειωτέον, ζουν εκεί μισή χιλιετία, να βρούν τη χρυσή τομη της ειρηνικής, παραγωγικής και πολιτισμένης συμβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ.Καλεντερίδη

    Μία χώρα με
    1. 42000 βιασμούς το χρόνο
    2. συνεχείς διακοπές ρεύματος που κρατάνε εβδομάδες.
    3. Που ανέχεται η μαζική και συνεχόμενη σφαγή λευκών ακτημόνων από μαύρους εγκληματίες που μένουν ατιμώρητοι και υποστηρίζονται από το καθεστώς ως μέσο εθνοκάθαρσης των λευκών.
    4. πρόεδρο έναν κρετίνο που βίασε μια γυναίκα με AIDS (εν γνώσει του ότι είχε AIDS) και εν συνεχεία δήλωσε πως το AIDS θα του πέρναγε με ένα ζεστό μπάνιο. δείτε το: http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Zuma_rape_trial
    5. επίσημη κυβερνητική θέση πως το AIDS θεραπεύεται με κρεμμύδια και ματζούνια
    6. κατακλυσμικά ποσοστά βαρειάς εγκληματικότητας.

    κλπ κλπ κλπ

    ΔΕΝ είναι μια χώρα που έχει διασαλευθεί "η τάξη των λευκών". Είναι μια χώρα που έχει διασαλευθεί η τάξη και η κοινή λογική!
    Ακόμα και οι μαύροι έχουν αγανακτήσει με τη μαύρη διακυβέρνηση και νοσταλγούν τις εποχές του Απαρτχαιντ όπου τουλάχιστον μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι και να έχουν δουλεία να θρέψουν τις οικογένειες τους.

    Ρωτήστε κάποιον που έχει ζήσει δίπλα σε μαύρους, ειδικά στην Αφρική και θα σας εξηγήσει γιατί τα όσα λέτε περί ειρηνικής συμβίωσης είναι παντελώς άτοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. bio
    τα στοιχεία που παραθέτεις είναι πολύ σοβαρά.
    Και οι λευκοί έχουν κι αυτοί το δικό τους δίκιο.
    Όμως, να μην ξεχνάμε όμως ότι οι λευκοί βρίσκονται στην πατρίδα των γηγενών.
    Αν οι λευκοί θέλουν δημοκρατία δυτικού τύπου, ας πάνε στη Δύση.
    Εκεί είναι Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ. Καλεντερίδη.

    Το κράτος της Νοτίου Αφρικής δημιουργήθηκε από λευκούς (Μπόερς και Βρετανούς) όχι από μαύρους! Συνεπώς είναι (ήταν για την ακρίβεια) η χώρα τους. Κανείς λογικός άνθρωπος δε πιστεύει πως η χώρα διαμάντι της μαύρης ηπείρου θα φτιαχνόταν αν δεν είχαν πάει λευκοί εκεί.

    Αν είστε της άποψης ότι οι λευκοί παρόλο που δημιούργησαν τη Νότια Αφρική από το μηδέν πρέπει να επιστρέψουν στη Δύση, επειδή Αφρική= η γή των Μαύρων, τότε γιατί να μην εφαρμόσουμε και την αμοιβαιότητα και να στείλουμε όλους τους τριτοκοσμικούς αφρικάνους πίσω στην Αφρική, με επιχείρημα Ευρώπη=η γή των Λευκών; Εμένα μου φαίνεται θαυμάσια ιδέα πάντως.

    Όπως και να έχει συμφωνώ και εγώ ότι όλοι οι λευκοί πρέπει να φύγουν από την Ν.Αφρική διότι κινδυνεύουν! Φεύγοντας ασφαλώς θα χαθούν και τα τελευταία ψήγματα ευνομίας, πολιτισμού και λογικής από τη χώρα και επίσης θα γίνει και ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση.
    Αυτό το οποίο μας διδάσκει η ιστορία της απο-αποικιοποίησης είναι ένα: Ο λευκός χτίζει πολιτισμό και από αυτόν μπορούν να επωφεληθούν και άλλες φυλές. Ο αφρικάνος απλά καταστρέφει.

    Όσον αφορά τον "διχασμο" μεταξύ μας (των Ελλήνων δηλαδη).
    Μα... δε τίθεται ζήτημα διχασμού με τους κομμουνιστές και τα απόνερα τους (συριζαίους κλπ) διότι στη πλειοψηφία τους δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες και ανα πάσα στιγμή θα συμμαχήσουν με τους εχθρούς του Έθνους αν το επιτάσει η διεθνιστική ιδεολογία τους. Όπως κατ'επανάληψη έχουν κάνει στο παρελθόν και κάνουν και τώρα με τη προώθηση της εισβολής και εποικισμού της χώρας από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες.

    Εδώ και δεκαετίες έχουμε φάει στη μούρη τόνους αριστερής προπαγάνδας για τα πάντα. Μας έχουν πει τόσες αρλούμπες που πλέον ειναι αδύνατον να μην αντιδράμε: τα ψέμματα κυμαίνονται από το ότι ευθύνεται η κυβέρνηση του Κέντρου για τα αίσχη των κομμουνιστών το 44-49 μέχρι το ότι φταίνε οι "κακοί" λευκοί που 30 χρόνια μετά τη μετατροπή της Ροδεσίας σε Ζιμπάμπουε η εν λόγω χώρα έχει μετατραπεί σε σφαγείο.

    Ε αρκετά πλέον!
    Το ψέμμα πρέπει να αποκαλύπτεται, οι προπαγανδιστές πρέπει να καταδεικνύονται και στιγματίζονται, έστω κι αν αναμασάνε ψεύδη άθελα τους.

    Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά για συγκεκριμένους λόγους τυγχάνει να γνωρίζω καλά τι συμβαίνει εκεί κάτω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με την εμετική προπαγάνδα του αριστεροδημοσιοκαφρικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ bio

    "Αυτές τις αρλούμπες ότι η δολοφονία μαύρου στη Ν.Α. ...."

    Ο 1:30 μ.μ. είμαι που το έγραψε, αλλά φαίνεται ότι δεν έμαθες ακόμη ότι η ημερομηνία και ώρα μπαίνει στο κάτω μέρος του σχολίου.

    Κατ' αρχάς να μιλάς όμορφα. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, λοιπόν, άσε τις ψευτομαγκιές κατά μέρος.

    Έχεις ΖΗΣΕΙ εκεί κάτω; Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν έχω ανάγκη εφημερίδες για να μου μάθουν αυτά που ξέρω. Αν είχες ΖΗΣΕΙ στην Ν.Α.Ε. θα τα ήξερες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς (παραμένοντα) ανώνυμο (05 Απριλίου 2010 7:08 μ.μ.)
    Εαν έγραφες με ένα ψευδώνυμο θα μας γλίτωνες από τη ταλαιπωρία να γράφουμε την ημερομηνία του σχολίου σου για να σε προσδιορίσουμε, επίσης δε θα αναγκαζόσουν να καταφύγεις και σε ανόητες επίθεσείς σε εμένα για το αν έκανα λάθος την ημερομηνία και θα επικεντρωνόσουν στα ουσιώδη.

    Τα όσα λες ότι η δολοφονία μαύρου στην Ν.Αφρική ήταν πλημέλλημα και ότι δεν ήταν καν έγκλημα αν γινόταν εντός φάρμας είναι απλά ψευδή και ωφείλεις να τα αποδείξεις...μιας και έζησες στη Ν.Α.
    Αναμένω τα στοιχεία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ακόμη για το απαρχαιτ μιλάτε?
    πάει αυτό τελείωσε,
    το γλειφιτζούρι αυτό έλιωσε φίλοι αριστεροί - εβραίοι
    δείτε τώρα το παρόν
    οι μαύροι έχουν γίνει πολύ χειρότεροι και σφάζουν ότι κινείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΙΟ:
    ΩΧ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΑΙΧΣΤΑΓΚ.
    ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
    ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΚ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ".
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. All your white leaders are soon to follow.
    We are Anonymous. We are Legion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αγαπητέ BIO δεν αμφισβητώ τα στοιχεία σου που αποδεικνύουν περίτρανα οτι δεν μπορούν να συμβιώσουν ομαλά και ειρηνικά οι νέγροι με τους λεύκους λόγω της διαφορετικής φύσεως τους.
    Οι νέγροι όμως βρίσκονται στην πατρίδα τους,είναι αυτόχθονες και έχουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης τους,κατα συνέπεια οι ΛΕΥΚΟΙ δεν έχουν καμία δουλειά στην ΑΦΡΙΚΗ!!!
    το ίδιο ισχύει και για τους ΝΕΓΡΟΥΣ που ομοίως δεν έχουν καμία δουλεια στην ΕΥΡΩΠΗ!!!
    Ο εχθρός που αποτελεί τον πραγματικό ΚΙΝΔΥΝΟ για όλους τους ανθρώπους λευκούς, νέγρους,κίτρινους, κόκκινους είναι η παγκοσμιοποίηση που προωθούν οι απανταχού κεφαλαιοκράτες ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Ο σκοπός τους είναι: η διάλυση των εθνών με συμπαγή και ομοιογεννές πληθυσμό,η αποδυνάμωση των κρατών οικονομικά δια μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με απώτερο σκοπό την υποδούλωση.

    ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΝΑΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ!!

    ΥΣ: λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του αγωνιστή TerreBlance
    ο εχθρός είναι κοινός για όλους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ανώνυμο 05 Απριλίου 2010 8:11 μ.μ.

    Αγαπητό troll τράβα στο /b/ του 4chan να τρολλάρεις κανένα 15χρονο. Εδώ έχουμε σοβαρή συζήτηση.



    @ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΡΑ
    Είναι πάγια τακτική σου να εμφανίζεσαι εδώ, να μας φλομώνεις στις αρλούμπες, στη κομμουνιστική προπαγάνδα και το ψέμμα και όταν όλα αυτά αποδεικνύονται παραμύθια της Χαλιμάς να την κάνεις γυριστή...


    ΥΓ ΚΚΚ δεν υπάρχει στη Ν.Α. μπερδεύτηκες με τις ΗΠΑ μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΙΟ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΦΙΛΕ.


    ΦΙΛΕ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ.
    ΨΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ. ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΑΙΤΑΓΑΝΙ.
    ΩΠΑ ΡΕ! ΑΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ".
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΘΟΥΡΙΟ" ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Μέρος Α
    Παρατηρώ πως πάλι σε παροξυσμό έπεσες. Αλήθεια γιατί γράφεις πάντα κεφαλαία; Τέλος πάντων δεν έχει σημασία.

    Δε θα ασχολιόμουν με τη περίπτωση σου καθότι γενικότερα οποιοδήποτε άτομο δηλώνει μαρξιστής ή κομμουνιστής, βάσει της ιστορίας αυτής της εγκληματικής ιδεολογίας, το θεωρώ σχιζοφρενή.
    Ας μη ξεχνάμε πως μια εναλλακτική ερμηνεία για τη σχιζοφρένεια είναι η εμμονή στην επανάληψη πραγμάτων που έχουν αποτύχει και ο κομμουνισμός είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

    Εσύ όμως είσαι ακραία περίπτωση χαρακτηριστικής νεοελληνικής τρέλλας και για αυτό χρήζεις ιδιαίτερης μελέτης. Είσαι (κατά δική σου δήλωση) αστυνομικός και μαρξιστής συνάμα. Δηλαδή έχεις ορκιστεί να προστατέψεις αυτό που ιδεολογικά θες να καταστρέψεις (!), το ελληνικό κράτος. Πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό για να τον προστατεύεις και να υπηρετείς του νόμους του κράτους αλλά ιδεολογικά επιθυμείς τη σφαγή μερίδας του ελληνικού λαού για να κάνεις πράξη την ιδεολογία σου. Από τη μία θεωρείς πως "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" που σας τσαμπουνάει η Παπαρήγα και από την άλλη εσύ καλείσαι να υπερασπιστείς τους νόμους του κράτους που μπορεί να ταυτίζονται κάποιες φορές με το "δίκιο του εργάτη" και κάποιες άλλες όχι.
    Αλήθεια τι σε κάνει αυτό; Άτομο με σύνδρομο split personality disorder ή ένα ανήθικο άτομο που έγινε αστυνομικός όχι για να υπερασπιστεί αυτά που ορκίστηκε αλλά για να κάνει ευκολότερα την ιδεολογία του (καταστροφή του ελληνικού κράτους) πραγματικότητα;


    Περί Μαρξισμού


    Σου έχω γράψει αναλυτικά και στο παρελθόν για το ζήτημα της μαρξιστικής ιδεολογίας και δεν απάντησες.
    Η ουσία είναι μία, η μαρξιστική θεωρία υποστηρίζει πως η ταξική συνείδηση και πάλη είναι υπεράνω όλων. Συνεπώς για έναν "Έλληνα" μαρξιστή ο Τούρκος εργάτης είναι πιό κοντά του από έναν Έλληνα αστό.

    Εθνισμός, πατριωτισμός (η λέξη έχει καθαρά εθνοφυλετική έννοια καθώς προσδιορίζει καταγωγή και σύνδεση με τη γή των προγόνων) και Εθνικισμός είναι αδύνατον να συμβαδίσουν με το μαρξισμό.
    Αν πέρα από Ριζοσπάστη διάβαζες και κάτι άλλο θα ήξερες πχ πως αυτά τα ζητήματα τα έχουν λύσει ήδη αυτοί που θαυμάζεις:
    Από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Μάρξ & Ένγκελς διαβάζουμε (http://www.anu.edu.au/polsci/marx/classics/manifesto.html):

    συνεχίζεται :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Μέρος Β


    "The Communists are further reproached with desiring to abolish countries and nationality.
    The workers have no country. We cannot take from them what they have not got....
    National differences and antagonism between peoples are daily more and more vanishing, owing to the development of the bourgeoisie, to freedom of commerce, to the world market, to uniformity in the mode of production and in the conditions of life corresponding thereto.

    The supremacy of the proletariat will cause them to vanish still faster."

    Πέρα λοιπόν από τη σχιζοφρένεια ή την μεθοδευμένη υπουλία σου να είσαι υπάλληλος (και μάλιστα οπλισμένος) ενός κράτους που επιθυμείς να καταστρέψεις, αναρωτιέται κανείς τι θέση έχεις σε ένα πατριωτικό ιστολόγιο αφού εάν όπως λες είσαι συνειδητός μαρξιστής δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η "μπουρζουά πατρίδα" και το "μπουρζουά έθνος"....Μας δουλεύεις;




    Περί χριστιανισμού και " άλλου μάγουλου"
    Τα του χριστιανισμού θα σου πρότεινα να τα αφήσεις επίσης διότι δε τα κατέχεις και επιδεικνύεις και την ευρύτατη και απύθμενη αμάθεια και ανοησία σου (χαρακτηριστικό των κομμουνιστών αυτό βέβαια).
    Ξέρεις η μελέτη της Καινής Διαθήκης είναι σημαντική για τη κατανόηση της, όταν κάποιος είναι στουρνάρι καλό θα είναι να τη διαβάζει και με κάποια βοήθεια διότι περιέχει σύνθετα μηνύματα και συχνά αντικρουόμενα

    συνεχίζεται:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    ΜΕΡΟΣ Δ' (τελευταίο)

    Περί ΄21

    Αντί να παπαγαλίζεις τη Παπαρήγα γιατί δεν διαβάζεις καλύτερα τις απόψεις των "μεγάλων" διανοητών που διαβάζεις περί ελληνικής επανάστασης;
    «Ο ευρωπαϊκός πόλεμος αρχίζει να μας απειλεί σοβαρά. Αυτά τα άθλια συντρίμμια πρώην εθνών, Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες και ο υπόλοιπος λαοσυρφετός, που εμπνέει ενθουσιασμό στον φιλελεύθερο Φιλισταίο, για να ωφελούνται οι Ρώσσοι, δεν χαρίζουν ο ένας στον άλλον ούτε τον αέρα που αναπνέουν και θέλουν σώνει και καλά να κόψουν τους λαίμαργους λαιμούς τους. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο " Τάδε έφη Ένγκελς για τους Έλληνες και την ελληνική επανάσταση.

    Αυτά και άλλα εμετικά των "διανοητών" Μαρξ και Ένγκελς για τους Έλληνες στο http://www1.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3280:0309-marx1821&catid=108:history-1821&Itemid=294 Δες και τις παραπομπές για το "ορίτζιναλ".


    Τελειώνοντας, επειδή έχεις την τάση να "προτρέχει η γλωσσα της διανοίας" και να πέφτεις σε παροξυσμό κάθε φορά που γράφεις εδώ. Κανείς δεν επιθυμεί τη σφαγή κανενός αλλόφυλου. Θέλουμε απλά τη χώρα μας πίσω. Η Ελλάδα φτιάχτηκε για να είναι το 'Εθνος-κράτος των Ελλήνων όχι ένας πολυφυλετικός βοθρόλακκος. Η πολιτική νομιμότητα σε αυτή τη χώρα είναι τα κελεύσματα των επαναστατών του 21 οι οποίοι ουδέποτε μίλησαν για πολυφυλετικές κοινωνίες και 'Ελληνες φιλιπινέζικης καταγωγής" αλλά για μια χώρα χριστιανών ορθοδόξων Ελλήνων που θα υπάρχει για να προασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
    Μπορεί εσύ να μην είσαι ούτε χριστιανός, ούτε να αισθάνεσαι Έλληνας, αλλά βαλκάνιος προλετάριος, όμως δεν έχει καμία σημασία διότι η χώρα αυτή δε φτιάχτηκε για εσένα και τους ομοίους σου.
    Επίσης η Ελλάδα μέχρι πριν 20 χρόνια είχε 98% ελληνικό πληθυσμό και όλοι θυμούμαστε ότι ήταν μια όμορφη και ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ χώρα με μηδενική εγκληματικότητα.
    Αν είχες και λιγάκι μυαλό θα καταλάβαινεις και γιατί από καθαρά μαρξιστικής άποψης η εισβολή τριτοκοσμικών και φανατικά θρησκόληπτων ισλαμιστών σε μια χώρα δημιουργεί τις ακριβώς αντίθετες συνθήκες από αυτές που χρειάζονται για τη δικτατορία του προλεταριάτου και γιατί το Ισλάμ ανέκαθεν υπήρξε ο αρχετυπικός εχθρός του Μαρξισμού. Αλλά είπαμε...μυαλό κουκούτσι, ο Μαρξισμός σου είναι στην ουσία υπακοή στην εκάστοτε πολιτική του ΚΚΕ, που αφού οι Σαουδάραβες του σκάσανε μερικές βαλίτσες με πετροδόλλαρα άξαφνα οι άθεοι μαρξιστές γίνανε υποστηρικτές του Ισλάμ, της ανέγερσης τζαμιών και των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων!

    Σου έχω ξαναπεί, να σκέφτεσαι πριν γράψεις διότι εκτίθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Μέρος Γ


    Το γύρνα και το άλλο μάγουλο λέχθηκε από τον Ιησού σε μια προσπάθεια αποδόμησης του Μωσαικού νόμου και απευθυνόμενος σε μια ομάδα ατόμων που είχαν γαλουχηθεί με τον "οφθαλμός αντι οφθαλμού" της Παλαιάς Διαθήκης. Στην ουσία το "γύρνα και το άλλο μάγουλο" ερμηνεύεται ως άρνηση του να πάρεις εκδίκηση για κάτι το οποίο υπέστεις, δεν ερμηνεύεται κυριολεκτικά από καμία χριστιανική εκκλησία.
    Ο Χριστός πολλάκις έχει δείξει και τη διάθεση του να συντρίψει την αδικία αλλά και τάσεις βίαιης απονομής δικαιοσύνης που έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με την λανθασμένη ερμηνεία που δίνεται στο "γύρνα και το άλλο μάγουλο".

    Στο Κατά Λουκάν διαβάζουμε:
    εἶπεν δὲ αὐτοῖς, Ἀλλὰ νῦν ὁ ἔχων βαλλάντιον ἀράτω, ὁμοίως καὶ πήραν, καὶ ὁ μὴ ἔχων πωλησάτω τὸ ἱμάτιον αὐτοῦ καὶ ἀγορασάτω μάχαιραν.
    (22:36)

    Στα Κατά Λουκάν επίσης διαβάζουμε την στάση του απέναντι σε όσους τον κορόιδεψαν και αρνήθηκαν
    πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου τούτους τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ' αὐτοὺς ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου. (19:27)

    Η συμπεριφορά του δε στους αργυραμοιβούς στο Ναό είναι χαρακτηριστική. Όπως και σημαδιακή είναι η ρήση του για τον ερχομό του στη γή "Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν: οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. " (Κατά Ματθαίον 10:34)


    Επαναλαμβάνω λοιπόν αμα δε τα πιάνεις τα θεολογικά, ρώτα κανέναν θεολόγο να σου εξηγήσει μερικά πραγματάκια...Για να μη λες ανοησίες και εκτίθεσαι.

    συνεχίζεται:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Γιωργος Πάτρα

    Τώρα πλάκα μας κάνεις;
    Κάθησα και σου έγραψα ένα κατεβατό απαντώντας σε ένα προς ένα όλα τα ζητήματα που έθεσες. Μέχρι και χωρία από το κομμουνιστικό μανιφέστο και τη Καινή Διαθήκη σου παρέθεσα για να σου αποδείξω πως τα όσα λες δεν ισχύουν. Αντί να καθήσεις να απαντήσεις με ανάλογο τρόπο μου λες ότι είναι αδύνατη η επικοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ.ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΝ ΚΛΠΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ή ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. exo oi lefkoi apo tin afriki!
    oust, vromometanastes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Ουδέποτε είπα ότι όποιος δεν είναι "ακροδεξιός" είναι ανθέλληνας. Είπα (και εξήγησα) απλά ότι πατριωτισμός και κομμουνισμός είναι εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογικές θέσεις.

    Για τα υπόλοιπα σου έχω απαντήσει εκτενώς.


    Υ.Γ. Ουδέποτε τα Τάγματα Ασφαλείας ορκίστηκαν υποταγή στον Χίτλερ.
    Ο υποτιθέμενος όρκος που κυκλοφορεί στο δίκτυο και αναπαράγεται από πάσεις φύσεως αριστερούς (και μη) είναι πλαστός και έχει αποδειχθεί κατ'επανάληψη τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.